Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunlar kabil sima trafiğinin bir tomar ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bentlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı başta tutulmak üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faziletli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Kanatlar içinde elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain destek plakaları Yangın Kapısı Fiyatları mevcuttur.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık örgüyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en yetişkin yararı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya Yangın Kapısı derece dayanabilmesidir.

Birhayli yangın kapısı modelinin görev aldığı bu alanda; ürkü barlı Yangın Kapısı Fiyatları yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, standart yangın kapıları kabil modeller de bulunuyor.

Yangın kadar evgin durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Report this wiki page